Søg i denne blog

fredag den 7. januar 2011

Dagens kook-site: www.jegerkreditor.com - Kookwatch - TV 2 Blog

En god ven har en fantastisk diskussion med NWO Lover på Tv2 Blog - Thomak.

Dagens kook-site: www.jegerkreditor.com - Kookwatch - TV 2 Blog

Thomas W, som jeg kender, er fantastisk godt informeret angående den internationale finansielle organisering.

5 kommentarer:

  1. Haha.. Har Thomak givet op??

    Du har da ellers altid været så standhaftig.. Røg du i vasken sammen med Tv2 bloggen og de andre mider? :-)

    Er virkeligheden nu begyndt at brænde lidt på i din hverdag? - Kan du nu begynde at se, hvad de hele handler om, og hvor ignorant du har været?

    Alle taler om det nu. Alle taler om den fucking elite der vil styre det hele.. Og de lægger jo ikke engang skjul på det mere.. Bare hør dem i EU, når danmark stiller sig lidt på bagbenene.. Eller det faktum, at de nu vil til at integrere alle de Europæiske økonomier.. Nøjagtigt som "kooks'ne" har sagt i årevis..

    Du er en sand klovn Thomak!

    SvarSlet
    Svar
    1. Ahhhhhh - der 'er* jo liv i den gamle kookbevægelse endnu. Herr Wassmann havde i sin tid frygteligt lidt lyst til at dokumentere sin "interessante" påstande, og rodede rundt i alt lige fra jurisdiktion, jura, økonomi og historie, uden rigtigt at kunne kende forskel på fantasi og virkelighed.

      Er han stadigt aktiv i paranoiaindustrien? :-)

      Slet
  2. Det er synd at du afviser jegerkreditor, som kook, uden at have overvejet argumenterne ordentligt. Personligt har jeg mødt sindygt mange kooks hvis hjerne passer meget godt med grafikken du lægger øverst, men jegerkreditor er noget så sjældent som en fokuseret guide til dekonstruktion af statens magt.

    Enhver der er interesseret i anarkisme, bør i mine øjne tage et kig på siden og studere den.
    Pt. Har jeg hørt om en der faktiskt har tænkt sig at gå imod det danske retssystem ved at bruge nogle af de taktikker som siden skriver. Det kalder jeg at gøre handling af sine tanker, istedet for at sidde og pege og snakke.

    SvarSlet
  3. Jegerkreditor er stadigt - lige så meget som før - een stor gang pis. Der er ikke for to øre sammenhæng i deres konspirationsløgne, og kener jeg dem ret er de lige så bange som før for kritik og debat. :-)

    SvarSlet
  4. Lol. Jeg kender en som har fulgt deres tips og lever fint og gratis som "Freeman". Det er en bevægelse af mennesker der på egen hånd håndhæver individuel anarkisme

    SvarSlet