Søg i denne blog

mandag den 3. januar 2011

Re: The cosmic serpent

Ayahuasca,eller LSD-25,eller Peyote eller Ipomoea Purpurea eller Amanitha muscaria -alle disse psychedeliske planter  og kemikalier (der er mange flere) som pludselig blev genopdaget over hele verden i 60-erne har betydet at SÅ mange mennesker på deres egen krop, i deres egen bevidsthed , har oplevet at komme udenfor matrixen for hvad der er virkeligt eller ikke.De kan ikke mere fortælles løgne . Leary,Metzner, Alpert og Groff  i "The psychedelic experience" og psychedelic review  var forløber for en mængde ny viden fra alle niveauer., og tusinder har oplevet at rejse gennem kroppens mysteier og har fortalt om det. Det har været en vigtig del af kampen for sandhed.-Og det er blevet misbrugt af dæmoniske mennesker til forsøg på hjerne-kontrol. Jeremy Narby samler og forsker i denne viden og giver et realistisk billede.Ja, der er en tendens til at "eliten" vil gøre alt så sort som muligt;når vi er glade og lykkelige er vi nærmest ved en tilstand der er naturlig for mennesket derfor må de begrænse det der giver os energi,Solen,det der giver os glæde; frihed og sundhed. Men deres lave vibrationer, selv over perioder strækkende sig fra Babylon til idag, har ikke været i stand til at slukke de højere vibrationer helt.Ikke engang med H.A.A.R.P.! Og nu er der måske "spillere" i legen som kan meget mere med vibrationer end forventet.  Jeg har også søgt forklaring på hvorfor f.eks. norske stavkirker altid er udstyret med et slangehoved i hver ende-og hvorfor både de nordiske mythologier og de vediske indeholder så megen slange -symbolik- på trods af at slanger ikke findes i Norge eller Norden. Det er i det hele taget,dvs. i forhold til at Jorden er een af Universets /Galaxens uendeligt mange planeter en prik i en galakse-arm, mærkeligt at vi
skulle være så voldsomt  inficeret i alle kulturer (Kina har en Slangetrone) af netop slanger der jo ikke bidrager særlig meget til verdenshistorien? Dette kan være forklaringen;det er overleveret viden fra langt højere udviklede kulturer tidligere i Jordens historie,og jeg forudsiger at det er den samme som vil møde os når de RIGTIGE UFOs kommer,de humanoide. 
----- Original Message -----
Sent: Monday, January 03, 2011 1:46 PM
Subject: The cosmic serpent



 http://www.world-mysteries.com/newgw/cosmicserpent.htm
 
 

 

The Cosmic Serpent

by Jeremy Narby

©2007 All Rights Reserved.
 

The Cosmic Serpent by Jeremy Narby takes a serious look at how neurogenetic consciousness informs awareness, knowledge, symbolism and culture. His comparison of the ancient cosmic serpent myths to the genetic situation in every living cell reveals the immortal biomolecular wizard behind the curtain of everyday life. His anthropological study, ayahuasca experience and scientific speculations weave a tale of shamans who bring their consciousness down to molecular levels with sophisticated neurotransmitter potions in order to perceive information contained in the coherent visible light emitted by DNA.

 

.......................se linket for at læse videre

 

 

Så når jeg læser det her, det siger mig lidt mere om GMO faren, samt chemtrails evt. primært mål : dvs at  ødelægge vores DNA evner til at oversætte photons, lyset, lukke DNA tilgangen til højere/andre type informationer, dimensioner, endda consciousness. På en måde "makes sens" ift denne globale konspiration teori. Der handler først og fremmest til at holde/bevare konstant mennesker i lave vibrationer tilstand, låst fast i en 3 dimensionnelle verden, en meget begrænset dualistisk verdens opfattelse.

For mig dette fortæller mig en del. Derfor måske slangens symbolikken er så alment i alle jordens kulturer.

Jeg skal snart bestille bogen


 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar