Søg i denne blog

tirsdag den 25. januar 2011

Nyhedsbrev 2011 januar

Nyhedsbrev 2011 januar

May Days nyhedsbrev

Januar 2011

Det er en lang tekst, derfor denne inddeling:

Endnu et år er gået i oplysningens navn. May Day er for alvor blevet integreret i det sociale netværk Facebook – et underholdnings- og tidsfordrivssite for nogen. En oplysnings- og vidensdelingsbank for andre. Vi har valgt at deltage som det sidste på lige fod med Selvet, som også er meget aktiv på nettet.

Sidste trykte nyhedsbrev

Vi må nok erkende, at med de varslede portostigninger og den stadig voksende andel af bredbåndskunder i Danmark, så er vi ved at bevæge os over i den elektroniske tidsalder af både lyst og nød. En enkelt udsendelse vil i fremtiden komme til at koste 50 % mere end i dag, når portoen alene stiger 45 %. Det er derfor sidste gang, der udkommer et trykt nyhedsbrev fra foreningen.

Det er et bevidst valg, fordi vi ønsker at koncentrere vores økonomi om at få stablet arrangementer på benene, som er aktuelle med de rigtige deltagere, gøre brug af internet og videomedierne som formidlingsvej af disse ting, så hele landet kan deltage uanset geografisk placering eller eventuelle handicaps.

Facebook og sociale netværk

De elektroniske medier, herunder internetsider og sociale netværk (Facebook) giver jo den fordel, at man kan se eller gense materialet, når man ønsker, og hvor man ønsker det. Og herudover er de gratis at anvende, når først internetopkoblingen er betalt.

Der vil derfor heller ikke, i en periode, være den store forskel på, hvad man kan få som betalende medlem og som ikke-medlem af foreningen. Omvendt arbejder May Day jo også aktivt på at sprede oplysning og viden til befolkningen, så det giver god mening at gøre alt tilgængeligt. Medlemskabet kan derfor i højere grad opfattes som en støtte til arbejdet med at fremme denne vidensdeling.

Vi arbejder på at få lavet differentierede nyhedsbreve, så der fremtidigt vil være nogle oplysninger, som medlemmerne får før alle andre.

Vi vil derfor også beklage, at det kan se ud, som om foreningen har ligget helt stille i året, der er gået. Vi har brugt en del tid på oplysning via Facebooksiden og ligeledes deltaget i de indledende manøvrer op til den stort anlagte konference i oktober.

Konference om stråling

May Day var nemlig medarrangør af konferencen "Bagsiden af det trådløse samfund – forbyggelse nu" den 9. oktober 2010 på Christiansborg. Der var 150 deltagere, der fik 5 timers kompakt indhold som sagtens kunne have været delt ud på en hel dag. Programmet var, set i bakspejlet, nok for komprimeret.

Efterfølgende er initiativtager, forfatter og psykolog Bente-Ingrid Bruuns kronik fra dagbladet Arbejderen udkommet. Bladet Mit Helbred har dækket konferencen ligesom Foreningen mod skadeligt dentalmateriale har omtalt konferencen og dens hovedpunkter i sit blad.

Det samme har NaturHelse, som er medlemsbladet for LNS, der også var medarrangør. Ole Vestergaard fra Mit Helbred har udsendt mange oplæg, artikler og andre nyheder i tidsskriftet Mit Helbred og opfordrer til at underskrive Københavner Resolutionen, hvor også den vedtagne resolution kan læses.

Morten Julius Bøgh

Morten Julius Bøgh er fortsat Danmarks, hvis ikke Europas, mest ihærdige oplyser på strålingsområdet. Han har siden 2003 arbejdet stort set ulønnet, uden job og indtægt og uden fast bolig. Men har alligevel præsteret at producere over 700 videobudskaber og interviews om emnet og andre nært beslægtede problemstillinger.

Morten interviewer i flere omgange Olle Johansson, som talte på konferencen, og ligeledes forfatteren Mona Nielsson, som taler om ICNIRP kartellet, hvor hun har researchet omkring, hvilke personer der udøver et groft magtmisbrug. Det kan der også læses om i hendes seneste bog: Mobiltelefonins Hälsoriskor; ISBN: 978-916-333-1480

Udover disse kapaciteter er der også en lang række videoer med Carsten Vagn-Hansen, radiodoktoren, samt en række udenlandske eksperter på disse områder: Dr. Manfred Doepp, Dr. Rauni Leena Lukanen Kilde, Dr. Calleman, Sianette Kwee og Dr. Marinelli. Morten Julius Bøghs arbejder kan primært ses på youtube

Ønsker du mere info, se bevolution

Hvordan elektromagnetisk stråling påvirker os

Menneskekroppen består af 60-70 % vand afhængig af, hvem man spørger. Det er en ret stor andel og illustrerer egentlig ret klart, at vi er (eller bør være) i symbiose med naturen i langt højere grad end tilfældet måske mange gange er. Vandet i os er jo det samme som vandet omkring os. Og når vi påvirker vandet i os, påvirker vi i princippet alt vand i kroppen, da vandet kommunikerer!

Vand er fysisk betragtet et polært stof, det vil sige det ordner sig efter jordens magnetfelt – eller andre magnetfelter, det måtte komme i nærheden af.

Det er sådan en MR scanner virker. Den får vandmolekylerne i kroppen til at svinge enormt hurtigt, og andelen af vand afgør så, hvilke radiobølger der udsendes til sensorerne. Derved kan man se forskel på blødt og hårdt væv i kroppen og skelne strukturerne fra hinanden. Men det er også sådan al anden elektromagnetisk stråling påvirker organismen, uanset om den er gavnlig eller skadelig.

Pulserende mikrobølger er elektromagnetiske frekvenser der varierer i styrke og interval. Det kendetegner blandt andet mobiltelefoni, DECT trådløse telefoner, trådløst internet, Wifi, Hotspots, Bluetooth teknologi, Tetra (Sine) og andre trådløse gadgets i Gigahertz båndet.

Sådanne påvirkninger stresser vores organisme. Enkelte signaler skader vores DNA efter blot 10 sekunders direkte eksponering. Det gælder blandt andet 3G og 4G signalerne.

Og det er slet ikke termiske effekter, der er problemet. Der er ikke energi nok til at varme ret meget andet op end telefonens batteri - når det aflades. Det er derimod selve signalets karakter, frekvens og pulsering, der forretter skade. Mange mærker dog en varmefornemmelse i området ud for det øre, man holder telefonen ud for, men det skyldes nok primært kroppens forsøg på at kompensere for den invaderende påvirkning ved øget blodgennemstrømning.

Ét er de fysiske påvirkninger. Det kan man til en vis grad beskytte sig imod og imødegå med specielt udstyr, sund kost og bevidste valg i forhold til, hvad man ønsker at omgive sig med i sit private hjem, hvor man færdes, og hvem man omgås. Trådløse telefoner og ditto internet sender jo 24 timer i døgnet.

Signalet fra en trådløs telefon, der IKKE samtales i, ligger på en frekvens, der får blodet til at klumpe sammen og hæver blodtrykket samtidig med, at man holdes dagsbevidst, dvs. man får aldrig ordentlig dyb søvn under 500 meter fra sådan en sender.

En anden ting er de effekter, som strålingen forårsager æterisk og i forhold til vores forbindelse til os selv.

Pulseringsfrekvensen ligger meget tæt op ad de naturligt forekommende hjernebølgefrekvenser, som kan måles på et EEG. Det er derfor ikke muligt for kroppen/hjernen/ oversætteren at skelne entydigt imellem, hvad der er kroppens egne frekvenser og svingninger, og hvad der ikke er.

Sagt på en anden måde, når "lyden/musikken" omkring personen bliver ved med at lyde ens, er der en stor sandsynlighed for, at personen begynder at nynne med på melodien på et tidspunkt.

Dette sker, når man oplever det såkaldte "Disconnection Syndrome" (afbrudthedssyndrom). Så kappes forbindelsen til vores handlekraft, intuition, inspiration og evne til at tænke sammenhængende og se forbindelser mellem begivenheder – se årsagssammenhænge.

Det er ganske vist muligt at re-connecte (genforbinde) ved hjælp af simple kinesiologiske øvelser kendt som "Deswitching of the brain", men potentielt er hele befolkningen zombieficeret i en eller anden udstrækning og holdes i et psykisk fængsel, hvor magtesløshed, frygt og materiel status er i fokus - behovsorienteret adfærd og styrbar ved hjælp af reklamer, spin, manipulation og pressen.

Det er derfor min overbevisning, at vi i løbet af 2011, senest 2012, vil se en ændret opfattelse af, hvad det trådløse samfund er og bruges til. Når det begynder at gå op for folk, at teknologien bag er udviklet af militæret og efterretningstjenesterne tilbage i 40'erne og 50'erne som det ultimative mindcontrolprogram, så begynder der at falde brænde ned . . . hvis vi overhovedet har nogen handlekraftige og rationelt tænkende individer tilbage til den tid... 4G er fortsat under opsætning i hele landet.

Hemmeligt sikkerhedsnet

I øjeblikket udbygges også det hemmelige SiNe (sikkerhedsnet) af beredskabsstyrelsen. Det er et kommunikationsnet, der skal bruges af politi, brandvæsen, ambulancer og militæret – både i dagligdagen samt i krisesituationer, hvor det normale radionet eller telefoner ikke virker. Myndighederne hemmeligholder, hvor sendemasterne til dette system findes ud fra en påstand om, at systemet kan blive terrormål. Vi har dog fortsat det første terrorangreb til gode på dansk jord.

Da jeg udover min egenskab af formand for May Day og mit virke som heilpraktiker også arbejder som ambulancebehandler i landets største privatejede redningskorps er det mig magtpåliggende at gøre opmærksom på de ovenstående ting. Både over for kolleger – men i høj grad også over for ledelsen og sikkerhedsorganisationen, eftersom de jo bærer ansvaret for anvendelsen af disse teknologier.

Derfor er jeg for tiden beskæftiget med indsamling af materiale, kopiering og brevskrivning. Systemet implementeres i februar i Sønderjylland, og antennerne ude i landskabet er så vidt vides allerede sat op og fuldt operationelle 24 timer i døgnet. I Storbritannien er der et kæmpe oplysningsarbejde på dette område med organisationer som mast-victims.org og tetrawatch.net

På konferencen blev der optaget video af alle oplægsholdere. Dette materiale er i øjeblikket ved at blive redigeret af frivillige og vil på et tidspunkt blive gjort tilgængeligt for dem, der desværre ikke kunne deltage på konferencen af forskellige årsager. Mere herom på May Days hjemmeside, når det sker.

Meld dig evt. til det elektroniske nyhedsbrev eller følg med i dag-til-dag nyheder på May Days Facebookside, hvor der næsten dagligt lægges interessante links og nyheder ud. Her er man selvfølgelig også yderst velkommen til selv at dele viden og oplysninger samt sprede de allerede delte links.

Svineinfluenzaen set i bakspejlet

H1N1 Svineinfluenzaen og Sundhedsstyrelsens tvivlsomme anbefalinger om vaccination af udsatte grupper ulmer fortsat efter skandalen i efteråret 2009. Svineinfluenzaen var slået enormt stort op, og blev "hypet" af alle medier i en hidtil uset grad.

Efterfølgende har det vist sig, at den ekspertgruppe, som rådgiver WHO i pandemispørgsmål, og som var den direkte årsag til, at WHO opgraderede trusselsniveauet til pandemiske højder, stort set alle var udsendt af medicinalindustrien. Resultatet blev, at alle lande under FN/WHO blev pålagt at opkøbe vacciner hos medicinalproducenterne.

En vaccine, der ikke var testet sikkerhedsmæssigt, men indeholdt både kviksølv og andre skadelige og tvivlsomme komponenter. Dette gjorde også, at regeringer måtte afstå retten til at sagsøge producenten i tilfælde af dødsfald og invalidering som følge af vaccinationerne.

Det blev imidlertid også afsløret, at producenten Baxter allerede i 2008 havde udtaget patent på den vaccine, de introducerede mod netop H1N1 Svineinfluenzaen. Den oplysning er dog aldrig kommet frem i den officielle presse. Det gjorde imidlertid speciallæge Claus Hancke i flere omgange med advarsler til befolkningen om vaccinernes indhold af kviksølv, og det har sikkert været medvirkende til, at mange har fravalgt vaccinen, som ellers blev tilbudt alt sundhedsfagligt personale og udsatte grupper.

Vi hører dog fortsat om dødsfald som følge af en påstået H1N1 infektion, men nyhederne fortæller ikke, om der er tale om vaccinerede eller uvaccinerede personer, hvilket jo selvfølgelig kunne være rart at vide, eftersom det jo også har vist sig, at der faktisk er en større og alvorligere forekomst af almindelig influenza hos de grupper, der hvert år vælger at lade sig vaccinere mod den almindelige sæsoninfluenza. Disse vaccinationer er dog nu uden kviksølv siges det, for hvem ved reelt, hvad der er i sprøjten?

DNA register i Danmark

I Danmark har man siden 1982 opbevaret en lille bloddråbe fra alle nyfødte i den såkaldte Neonatale Bioscreeningsbank (PKU-biobanken). Bloddråben tages af alle nyfødte for at undersøge for en række medfødte sygdomme herunder Phenyl-Keton-Uri, en sygdom der gør, at en person ikke kan nedbryde aminosyren Phenylalinin.

Biobanken fungerer, på trods af politiske løfter om det modsatte, som et gigantisk DNA register, hvor alle danskere på et eller andet tidspunkt optræder. Reelt kan der ligge interne retningslinjer, der gør, at almindelige blodprøver og vævsprøver også katalogiseres i et sådant register.

Sådanne oplysninger kommer ikke til offentlighedens kendskab. Dog er det lykkedes at få både ansatte ved Statens Seruminstitut, politiet og politikere til at indrømme, at man rent faktisk anvender PKU-registeret som DNA-biobank. Altså til identificering af personer ud fra deres DNA profil.

Hvorvidt "opslaget" i registeret blot har medvirket til identificering af genfundne bortkomne personer eller også har tjent til 99 % sikker identifikation i kriminalsager, kan man ikke få oplyst. Emnet har sporadisk været nævnt i medierne, men bliver altid tysset ned igen.

Alligevel er der en stor del af befolkningen, som grundet frygt for kriminalitet og terror støtter et sådant register. Men hvem er det, der har adgang til registeret? Og kan vi stole på dem? Statens Serum Institut har jo en blakket fortid med dokumenteret samarbejde med Hitlers arbejdslejre om test af vacciner under Anden Verdenskrig, og efterfølgende har instituttets virke vist et bemærkelsesværdigt sammenfald mellem hhv. rådgivning for staten i vaccinespørgsmål og dets egen produktion af vacciner.

Og samtidig er der verden over en tendens til, at medicinal-industrien og vaccineproducenterne har besat stort set alle poster i de rådgivende forsamlinger og ekspertudvalg, som de folkevalgte trækker på i spørgsmål omkring anvendelsen af lægemidler og vacciner. Der er derfor grund til at tro, at en meget stor del af de vacciner, der gives til befolkningen, i virkeligheden tjener producenternes pengepung bedre end modtagerne af vaccinen.

Samtidig må vi ikke være blinde for, at DNA materiale kan misbruges, såvel i efterforskningsmæssig sammenhæng som i andre sammenhænge, der rækker over i okkultismen. Det er jo velkendt, at man inden for voodoo gerne skal bruge enten hår eller blod fra den person, man ønsker at skade på afstand, og også visse behandlingsmetoder anvender bloddråber til såvel diagnosticering som behandling. Herunder Radioni i sin oprindelige form. I den kristne tradition anvendes Kristi blod i symbolsk sammenhæng i et ritual, der opføres hver søndag formiddag.

Ønsker man ikke at være registreret i PKU-biobanken kan man til enhver tid henvende sig til Statens Serum Institut og bede om, at ens barns (som man har myndigheden over) eller ens egen (hvis man er født efter 1982) prøve returneres til en selv eller destrueres. Dette krav skal Seruminstituttet imødekomme.

Man kan henvende sig til Afsnit for Neonatal Screening, Statens Serum Institut, Artillerivej 5, 2300 København S, Fax: 32 68 38 68. Mail: serum@ssi.dk. Man skal henvende sig skriftligt.

Boganmeldelse

John Virapen – Bivirkning: Død

John Virapen har arbejdet inden for lægemiddelindustrien i 30 år. Nu tager han bladet fra munden og fortæller, hvad der sker i kulisserne.
Lægemiddelindustrien bidrager helt bevidst til at ødelægge menneskers sundhed. Det er en industri, som opretholder pilleforbrug.

Folk spiser medicin så længe de lever, og industrien tjener penge, siger John Virapen. Industrien fortæller ikke om bedre muligheder for at blive rask. Alternativ behandling burde være det første valg, når man bliver syg og ikke sidste halmstrå, som det er for mange. Vi stoler blindt på en materialistisk og teknologisk udvikling i stedet for egen helse.

Virapen har selv arbejdet inden for lægemiddelindustrien i 30 år, er svensk statsborger, nu bosat i Tyskland. I 60’erne studerede han medicin i England og tog senere en doktorgrad i medicinsk psykologi i USA. Han har været ansat i flere lægemiddelvirksomheder, både svenske og internationale.

Han startede som sælger og arbejdede sig op i firmaerne for til slut at virke i toppen af systemet for lægemiddelgiganten Ely Lilly & Co i Sverige. Blandt de produkter han markedsførte indgik bl.a. Prozac/Fontex. Efterhånden går det op for ham, at han kan have været meddelagtig i menneskers død.

Nu vil han afsløre det, han kalder spillet bag den virkelighed, som godtroende patienter daglig tvinges til at have tillid til. Han har skrevet bogen "Piller & profiter", som er en beretning om, hvordan milliarder af kroner bruges på markedsføring af vore daglige lægemidler, og hvordan uetiske metoder benyttes for at påvirke læger, myndigheder og patienter. Bogen er udgivet på svensk og tysk, og den tyske udgivelse er nu trykt i tredje oplag.

ISBN: 13 978-1-6-0264516-5

Kommentar: Prozac/Fontex er ækvivalenter til de danske lykkepiller, som i øjeblikket er under heftig beskydning, fordi det nu kommer frem, at medicinen ikke har bedre virkning end placebo. Dog giver medicinen nogle kraftige bivirkninger og skader brugeren på både kort og langt sigt. I øjeblikket indtager over 400.000 danskere de pågældende piller (på falsk grundlag) Læs mere om bogen her

Boganmeldelse

Sundhedsvæsen eller Medicinindustri

Forfattere: Alex Dybring, Carsten Vagn-Hansen, Claus Hancke, Else Jensen, Mads Wedel-Ibsen, Michael Kaster, Ole Bidsted, Ole Vestergaard, Tamara Theresa Mosegaard, ISBN: 13 978-87-92041-14-2

I året der gik fik et par af May Days bestyrelsesmedlemmer og faste samarbejdspartnere muligheden for at deltage som forfattere til en bog med titlen: Sundhedsvæsen eller Medicinindustri.

I begyndelsen af året mødtes en række af bogens forfattere og drøftede muligheden af en udgivelse om et sundhedssystem på piller, hvor balancen mellem brug af syntetisk medicin og alternative muligheder er helt skæv.

Man ville forsøge at belyse det skjulte samspil mellem patientforeningerne, lægerne, de offentlige styrelser og medicinindustrien. Og se på lægemiddelindustri-foreningens rolle som lobbyist og som organisator i samarbejdet.

Hver 9. indlæggelse på sygehusene skyldes bivirkninger fra lægemidler. Ifølge det uafhængige Cochrane Institut på Rigshospitalet er højest 8% af lægemiddelforskningen troværdig grundet styring fra den farmaceutiske industri. 10 af 12 medlemmer fra lægemiddelstyrelsens registreringsudvalg er på medicinalindustriens lønningslister.

Mødet fandt sted, lige efter at det var afsløret, at GlaxoSmithKline, der solgte svineinfluenza-vaccinerne, var medlem af Sundhedsstyrelsens arbejdsgruppe, der skulle rådgive regeringen. En noget særpræget konstruktion, som blev en øjenåbner for mange.

  • Er forskere og sundhedsmyndigheder afhængige af penge fra den farmaceutiske industri?

  • Kontrollerer og styrer medicinalindustrien patientforeninger gennem økonomiske tilskud?

  • Sygeliggøres og overmedicineres børn og unge ved banale, psykiske problemer?

  • Registreres og oplyses der om bivirkningerne ved piller og vaccinationer?

  • Fremmer sundhedsmyndighederne alternativerne til det store forbrug af syntetisk medicin?

  • Findes der behandlingsalternativer uden bivirkninger til den dødelige åreforkalkning?

  • Har prikbladet perikum, der er uden bivirkninger, samme effekt som lykkepiller?

  • Er de store vaccinationsprogrammer oftest overflødige og undertiden skadelige?

Bogens forfattere belyser og besvarer de mange spørgsmål og viser et lidet flatterende billede af et skandaleramt, dyrt og uhensigtsmæssigt sygdomssystem styret af medicinindustrien. Det er lykkedes medicinalindustrierne at fremmane en sygeliggørelse, som medfører et enormt forbrug af syntetisk medicin. Ved at styre og kontrollere patientforeningerne manipuleres Folketing og presse til at fremme sygdomsindustri i stedet for et sundhedsvæsen, der er billigere og mere hensigtsmæssigt for befolkningen.

Anmeldelsen kan også læses her

Sjæl og Videnskab på TV DR2

Har vi mennesker en sjæl? Og hvad sker der egentlig, når vi dør? Kan vi se ind i fremtiden, og kan vores tanker helbrede os? Det er nogle af de spørgsmål, Thomas Breinholt stiller i den nye programserie "Sjæl & Videnskab", som i øjeblikket (januar 2011) kører på DR2.

Serien har indtil videre beskæftiget sig med, hvad vore tanker kan gøre – dette set i forhold til både placebo (den gavnlige effekt) og nocebo (den skadelige effekt). I andet afsnit kiggede man på effekten af meditation og visualiseringsteknikker, og i den tredje er det reinkarnation der tages op.

Seriens budskaber er i høj grad aktuelle i en tid, hvor det på mange områder kommer frem, at vi er blevet gjort afhængige af en naturvidenskabelig forklaringsmodel, som helt ignorerer vore iboende kræfter, de selvhelbredende tanker og evner, som vi besidder som mennesker.

Det afsløres dag for dag, hvorledes selve "ånden" er korrumperet hos store dele af befolkningen i et evigt ræs efter rigdom, magt eller 15 minutters berømmelse på landsdækkende TV. Foreløbig har Thomas Breinholt formået at balancere på den knivsæg, hvor han på den ene side afslører industriens skumle bagtanker – men uden at han på nogen måde fordømmer eller hoverer over de personer, der måtte være involveret i lignende problemstillinger.

Serien er i høj grad en øjenåbner og giver individet muligheden for at tage et personligt ansvar for sin egen situation – lige vand på May Days mølle. Lad os håbe, at de resterende afsnit også formår at tage emner op, der kan bidrage til, at folk tager POWER’en tilbage i deres egen mave, opnår indsigt i deres egen universelle formåen, begynder at bidrage bevidst til deres eget individuelle verdensbillede og gør sig gradvis fri af manipulation og misbrug.

May Days formand Mads Wedel-Ibsen deltager i foråret 2011 i et samarbejde omkring produktion af 5 TV-udsendelser med temaet: Naturlig Sundhed.

I første omgang er det kinesiologerne Margit Hansen og Bettina Erichsen som sammen med Mads, som er Heilpraktiker-uddannet, skal lægge rammerne for udsendelsernes indhold. Vi har halvvejs lavet en aftale med radiodoktoren Carsten Vagn-Hansen om hans deltagelse i udsendelsesrækken, og vi glæder os meget til at komme i gang.

Jeg kunne sagtens forestille mig, at vi også kunne inddrage en lang række andre behandlere i større eller mindre omfang. Udsendelserne produceres i første omgang til Aabenraa Lokal TV, men forventes solgt til de øvrige lokal- og regional TV stationer efterfølgende og produceres også som DVD til udgivelse.

Kort Nyt

Chemtrails?

Undrer du dig over de lange striber på himlen, og tænker du ligesom tusindvis af andre verden over, at så mange og så lange striber, der forbliver på himlen, har der da ikke været tidligere? Nogen mener, der må være tale om et forsøg på at skærme jorden for solens stråler, hvilket en rapport fra det britiske Underhus fra marts 2010 om såkaldt Geoengineering omtaler.

Teknikken skulle være, at man med fly spreder mikroskopiske metalstykker i atmosfæren, som derefter skærmer for solens stråler og modvirker den påståede globale opvarmning. Fænomenet kaldes i folkemunde Chemtrails, idet der er tale om kemiske forbindelser, der skaber disse striber og ikke blot vanddamp.

Undersøgelser af regnvand, jordprøver og vandet i søer i de lande, hvor disse striber optræder, viser en stærkt forøget forekomst af metaller som aluminium, barium, strontium og kobber, ligesom metallerne får jorden til at blive sur, så vækstforholdene ændres. Samtidig har kemiproducenten Monsanto, som også er kendt for GMO afgrøder, taget patent på en kornsort, som er resistent over for forekomsten af aluminium i jorden.

USA’s tidligere udenrigsminister og en af hovedkræfterne i den hemmelige Bilderberg-tænketank Henry Kissinger sagde engang: Kontroller olien, og du kontrollerer verdens regeringer. Kontroller fødevarerne, og du kontrollerer verdens befolkning. Kontroller pengene, og du kontrollerer hele verden.

Den lader vi lige stå et øjeblik…i kølvandet på benzinprisernes himmelflugt, vores viden om Codex Alimentarius samt GMO fødevarer og de seneste års finanskriser og bankskandaler…

Se evt. mere om skyfænomenet i denne dokumentar video What In The World Are They Spraying

Polskifte – bevidsthedskifte?

I den forgangne tid har der været en voldsom seismisk aktivitet over hele jorden. Der er rapporter om start- og landingsbaner verden over, som har måttet lukkes midlertidigt, mens man kalibrerer og justerer for den magnetiske nordpols vandring.

Det har længe været forudset, at jordens poler på et tidspunkt ville bytte plads, ligesom de har gjort tidligere i fortiden. Det er dog uvist, hvordan det vil foregå i praksis, og hvad det vil betyde for indbyggerne på jorden. Men noget tyder på, at stigningen i den geologiske aktivitet og flytningen af "magnetisk nord" er begivenheder, der tyder på et snarligt skifte.

Men tidshorisonten kan man ikke sige noget om. Det er dog i høj grad interessant at læse de forudsigelser, der relaterer sig til sådan en begivenhed, idet mange af dem taler om mindst lige så store bevidsthedsmæssige ændringer som de geologiske.

Mange steder tales om større individuel ansvarlighed og handlekraft væk fra gruppe- og flokmentaliteten. Og det er jo sammenfaldende med de visioner, som May Day har haft som ideal igennem årene, nemlig personlig frihed og individets frie valg.

Det er jo klart, at en så omfattende ændring af forholdene på vores planet vil afstedkomme store ændringer på andre planer end blot det fysiske. Der er ikke noget, der tyder på, det er jordens undergang, vi står overfor. Der vil dog nok være en del valg, der skal træffes i forhold til den menneskelige etik i fremtiden.

Sammen med dette nyhedsbrev er vedlagt girokort til betaling af det årlige kontingent. Vi beder om, at betalingsfristen overholdes, idet det er et stort administrativt arbejde efterfølgende at skulle kontrollere indkomne indbetalinger.

Jeg håber rigtig mange af os ses til årets generalforsamling den 15. maj 2011. Nærmere herom senere på hjemmesiden samt i nyhedsbrevene.

Med de bedste helsehilsner
Mads Wedel-Ibsen, formand

Cancer
Codex Alimentarius
Forskning
Funktionel eller beriget mad
Konventionel medicin
Kost og ernæring
Kosttilskud og urter
Miljøpåvirkninger
Sundhed og sundhedspolitik
Tandpleje
Vaccination

© May Day, sidst opdateret: 25.01.2011

4 kommentarer:

  1. Jeg vil gerne takke rick Simpson for givet mig cannabis olie til at helbrede min mødre kræft. Jeg er glad i dag min mor er stadig i live og glad. hvis du har brug cannabis olie til at helbrede din kræft i dag. undgå online svindlere og orden for legit canabis olie til at helbrede kræft via e-mail: ricksimpsonmedicineoil@gmail.com

    SvarSlet
  2. Hej alle her, vær så venlig med mig med stor glæde og tak Rick Simpson
    Til at helbrede min mand kræftsygdomme.
    Min mand blev diagnosticeret med prostatakræft den 18. oktober 2015. Hun var
    Rådgivet af min læge, at hendes eneste muligheder var at få en prostatektomi eller
    Har strålingsfrø implanteret i hendes prostata eller modtager regelmæssig ekstern
    Stråle stråling. Jeg afviste. Jeg vidste, at der måtte være andre muligheder.
    Jeg skurede internettet og opdagede et væld af oplysninger om
    Cannabisoliehærdende cancer. Jeg kunne få nogle medicinsk marihuanaolie
    (Rick Simpson Oil) via dette
    E-mail: phoenixtearsoil07@gmail.com

    Efter at have købt det, begyndte min mand straks at blive behandlet som
    Instrueret, i januar 26th 2016 han havde en kræft revurdering som
    Bestod af en MR med en state-of-the-art Tesla 3 MR-maskine. Resultater -
    Ingen tegn på kræft! CANCER GRATIS! En af de ting, der hjalp min mand mens
    At gennemgå alt dette var at læse vidnesbyrdene og succeshistorierne
    Af dem der har brugt olien og blev helbredt og med god mad kost. Nu
    At denne vidunderlige olie har helbredt min mand, føler jeg behovet for at lade
    Andre ved også. Du er velkommen til at kontakte, hvor jeg købte
    Medicin olie fra via e-mail nedenfor. Tak,

    E-mail.

    phoenixtearsoilo7@gmail.com

    SvarSlet
  3. Sono Carmela Terza, a mia madre è stato diagnosticato un tumore al cervello nel gennaio 2016 e da allora abbiamo fatto la chemioterapia per 3 volte, ma il cancro è rimasto indietro. Nelle ultime settimane ho sentito parlare dell'olio di cannabis e del suo effetto curativo e ho contattato Rick via e-mail a: RicksimpsoncannabishemOil@gmail.com e mia mamma ha iniziato il trattamento subito dopo aver ricevuto l'olio di cannabis, dopo aver usato l'olio di cannabis per il trattamento al momento prescritto da Rick, era completamente guarita e mentre scrivo ora, mia madre è completamente libera dal cancro.

    SvarSlet
  4. Jeg er Recce Balotti.Min Far blev diagnosticeret af Kræft Efter at have gennemgået en større operation, så i hans prostrate. Jeg hørte om cannabisolie og dens helbredende virkning fra en ven, og jeg kontaktede Rick via e-mail på: Ricksimpsoncannabishemoil@gmail.com og min far startede behandlingen straks efter at have modtaget cannabisolie. Efter at have taget cannabisolie i et par uger på den fastsatte tid af Rick var han helt helbredt. Min far er kræftfri. Tak Rick Simpson. Til din ægte Cannabisolie anbefaler jeg Rick Simpson, med e-mail-adresse: Ricksimpsoncannabishemoil@gmail.com

    Med venlig hilsen
    Recce Balotti

    SvarSlet